Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme osapäiväiseen työhön kokkia/ravintolatyöntekijää. Valmistamme ja toimitamme asiakkaallemme deli-tyyppisen lounaan ja hoidamme heidän kokoustarjoilut asiakkaan omissa tiloissa. Lounaan ajan työhösi kuuluu myös kassatyöskentelyä. Työaika noin 6-8 tuntia/päivä. Viikonloput vapaita. Toimipiste sijaitsee Itä-Helsingissä. Edellytämme hyvää asiakaspalveluosaamista, suomen kielen taitoa , ajokorttia sekä sosiaalisuutta ja iloista mieltä. Mikäli olet kiinnostunut lähetä vapaamuotoinen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki/Ravintolatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut M. Catering Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00810 - Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa