Duunitori suosittelee
Talouspäällikkö

High Metal Group

01260 - Vantaa

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Patria AVI Trainee

Patria Aviation Oy

Tampere

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hilton Helsinki Airport on täyden palvelun hotelli, jossa on 330 hotellihuonetta, 220 asiakaspaikkaa käsittävä ala carte- ravintola ja bar, Ballroom 350 hengelle ja kymmenen muunneltavaa kokoustilaa sekä 140 paikkainen Aquila kokousravintola. Haemme ammattitaitoiseen keittiötiimiimme koko-aikaista kokkia vakituiseen työsuhteeseen 111 h / 3 vko. Työ vaatii tekijältään hyvää paineensietokykyä, tiimihenkistä asennetta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Vantaa ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Hilton Helsinki Airport. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01530 - Vantaa .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus