Duunitori suosittelee
Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme pieneen yrittäjävetoiseen ravintolaan a la carte kokkia. Työskentelisit pääsääntöisesti lauantaisin. Toivomme, että sinulla on kokemusta a la carten sekä tilausruokien valmistuksesta. Sinulla pysyy homma hanskassa kiireenkin keskellä, et pelkää käyttää siivousrättiä, tulet mukavasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Meille kauneus on puoliruokaa, onhan sinullekin? Paikka täytetään heti sopivan ihmisen löydettyämme. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Vantaa ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.09.2016 ja sen on julkaissut Oy Team 22. Kyseessä on viikonlopputyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus