Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme pieneen yrittäjävetoiseen ravintolaan a la carte kokkia. Työskentelisit pääsääntöisesti lauantaisin. Toivomme, että sinulla on kokemusta a la carten sekä tilausruokien valmistuksesta. Sinulla pysyy homma hanskassa kiireenkin keskellä, et pelkää käyttää siivousrättiä, tulet mukavasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Meille kauneus on puoliruokaa, onhan sinullekin?

Paikka täytetään heti sopivan ihmisen löydettyämme.

Ota yhteyttä sähköpostilla ja kerro itsestäsi!

Web-osoite: http://www.ravintolakoto.fi Työnantaja: Oy Team 22 Sijainti: Vapaalantie 2, 01650 VANTAA Työajat: viikonlopputyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Johanna Levoniemi 040 124 5574 kotoravintola@gmail.com Hakemukset: kotoravintola@gmail.com Ilmoitus jätetty: 10.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vapaalantie 2, 01650 VANTAA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.09.2016 ja sen on julkaissut Oy Team 22. Kyseessä on viikonlopputyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vapaalantie 2, 01650 VANTAA .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa