Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Software Developer

Mapvision

Helsinki

Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme motivoitunutta ja oma-aloitteista kokkia kasvavaan tiimiimme. Edellytämme monipuolista suomalaisen kotiruoan laittotaitoa. Yrityksemme tuottaa monipuolisia catering ja lounas-palveluita yrityksille ja yksityisille asiakkaille. Tarjoamme vakituisen päivätyön jossa viikonloput pääsääntöisesti vapaana. Mikäli olet kiinnostunut, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sähköpostitse: marko.peltonen@mcatering.fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Tuusula ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Tuusula .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut M. Catering Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04300 - Tuusula .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus