Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Kesäharjoittelija, Kasvuinvestoinnit, Espoo

Caruna

Espoo

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Vuoroesimies

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00101 - Helsinki

Varastotyöntekijöitä Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Woolshed Bar & Kitchen etsii keittiöön kokkia Työ on sovittavissa osa-aikaiseksi tai kokoaikaiseksi. Vastaat työstäsi keittiömestarille. "Woolshed Bar & Kitchen" on uusi onnistunut australialainen konsepti Turun keskustassa yliopistonkadulla. Kansainvälinen tunnelma australialaisella teemalla. Rustiikki ruoka ja loistavia oluita. Olemme tulleet Turkuun alkuvuodesta ja olemme olleet menestys siitä lähtien. Tarvitsemme täydennystä keittiöömme. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Turku ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Wallaby Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus