Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko se sinä? Etsimme kasvavaan joukkoomme lisää hyviä tyyppejä. Avaamme uuden toimispisteen Turkuun Forum kortteliin. Haemme iloiseen joukkoomme ahkeria, tunnollisia, hyvän asenteen omaavia tiimipelaajia. Työtä on tarjolla laidasta laitaan asiakaspalvelutyöstä aina keittiöhommiin asti. Olit sitten tarjoilija, kokki, apumies/nainen, kassa tai jokin muu tekijä niin laita rohkeasti viestiä. Arvostamme kykyä oppia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Turku ravintola-alan asiakaspalvelu Turku myyjät ja kassahenkilöt Turku ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Turku ravintola-alan asiakaspalvelu Turku myyjät ja kassahenkilöt ravintola-alan asiakaspalvelu myyjät ja kassahenkilöt ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu Turku .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, tarjoilija, kassa, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Resto & Rante Oy, Turun toimipiste. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa