Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Oletko se sinä?

Etsimme kasvavaan joukkoomme lisää hyviä tyyppejä. Avaamme uuden toimispisteen Turkuun Forum kortteliin.

Haemme iloiseen joukkoomme ahkeria, tunnollisia, hyvän asenteen omaavia tiimipelaajia. Työtä on tarjolla laidasta laitaan asiakaspalvelutyöstä aina keittiöhommiin asti. Olit sitten tarjoilija, kokki, apumies/nainen, kassa tai jokin muu tekijä niin laita rohkeasti viestiä.

Arvostamme kykyä oppia uutta sekä yhteen hiileen puhaltamisen taitoa. Koulutamme kaikkiin työtehtäviin. Työn kestosta, palkkauksesta yms. voimme sopia erikseen. Työtä on tarjolla laidasta laitaan ja työ sopii kokopäiväisille sekä osa-aikaisille.

Työnantaja: Resto & Rante Oy, Turun toimipiste Sijainti: 20100 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Lisätietoja sekä avoimet hakemukset sähköpostilla turku@helloamericandiner.fi Hakemukset: Lisätietoja sekä avoimet hakemukset sähköpostilla turku@helloamericandiner.fi Ilmoitus jätetty: 28.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20100 TURKU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, tarjoilija, kassa, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Resto & Rante Oy, Turun toimipiste. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku , osoitteessa 20100 TURKU .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa