Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme työntekijää YI SUSHI-ravintolaamme, joka sijaitsee Tullintorilla, Tampereen keskustassa.Haemme kokkia. Työntekijän täytyy osata tehdä kiinalaista ruokaa ja puhua kiinaa, sillä työyhteisö on kiinalainen. Jos kiinnostuit kokin tehtävästä meillä, laita sähköpostia tai soita, niin kerromme lisää!

Web-osoite: http://www.itamae.fi Työnantaja: Uudismaa Oy / Yisushi Ravintola Sijainti: Tullintori, 33100 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: zhanghuihui9174@gmail.com tai 0401799994 Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tullintori, 33100 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Uudismaa Oy / Yisushi Ravintola. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Tullintori, 33100 TAMPERE .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus