Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme työntekijää YI SUSHI-ravintolaamme, joka sijaitsee Tullintorilla, Tampereen keskustassa.Haemme kokkia. Työntekijän täytyy osata tehdä kiinalaista ruokaa ja puhua kiinaa, sillä työyhteisö on kiinalainen. Jos kiinnostuit kokin tehtävästä meillä, laita sähköpostia tai soita, niin kerromme lisää!

Web-osoite: http://www.itamae.fi Työnantaja: Uudismaa Oy / Yisushi Ravintola Sijainti: 33100 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: zhanghuihui9174@gmail.com tai 0401799994 Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33100 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Uudismaa Oy / Yisushi Ravintola. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere , osoitteessa 33100 TAMPERE .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa