Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Kaupallinen päällikkö

Volvo Finland Ab

Vantaa

Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nurmijärvelle tulee Iloisen Mielen Puiston hoivakoti jonka yhteyteen samaan rakennukseen tulee senioriasuntoja. Tähän avaamme myös ravintola Bistro Puiston. Rakennuksessa myös hoivakoti. Ravintolan keittiöstä hoidetaan myös ruokahuolto hoivakotiin ja tähän tehtävään etsimmekin suurtalouskokkia. Tehtävänä on tilaukset, päivittäinen ruokahuolto, näiden valmistus ja toimitus hoivakodin asukkaille. Olethan motivoitunut, organisoitunut ja tartut reippaasti toimeen. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Nurmijärvi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Nurmijärvi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, suurtalouskokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Bistro Puisto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nurmijärvi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa