Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Nurmijärvelle tulee Iloisen Mielen Puiston hoivakoti jonka yhteyteen samaan rakennukseen tulee senioriasuntoja. Tähän avaamme myös ravintola Bistro Puiston. Rakennuksessa myös hoivakoti. Ravintolan keittiöstä hoidetaan myös ruokahuolto hoivakotiin ja tähän tehtävään etsimmekin suurtalouskokkia. Tehtävänä on tilaukset, päivittäinen ruokahuolto, näiden valmistus ja toimitus hoivakodin asukkaille.

Olethan motivoitunut, organisoitunut ja tartut reippaasti toimeen. Osaat työskennellä niin tiimissä kuin itsenäisestikin. Sinulta löytyy myös hygieniapassi ja sinulla on alan kokemusta ennestään.

Tarjoamme sinulle kokopäiväistä työtä seniorikodin ruokahuollossa, uudessa, juuri valmistuvassa talossa, mukavassa ja rennossa ympäristössä.

Avaamme myös vuoden alusta Sipoon Nikkilään samalla konseptilla, tänne myös haussa suurtalouskokki.

Hakemukset cv:n kanssa sähköpostitse!

Työnantaja: Bistro Puisto Oy Sijainti: Perttulantie 5, 01900 NURMIJÄRVI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Arvioitu aika joulukuun alusta Yhteystiedot: Annika Nyström annika.nystrom@bistropuisto.fi Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: 15.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Perttulantie 5, 01900 NURMIJÄRVI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, suurtalouskokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Bistro Puisto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nurmijärvi , osoitteessa Perttulantie 5, 01900 NURMIJÄRVI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa