Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Promoottori

Face2face

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vuokatinrinteillä toimiva rinneravintola A'la Katti hakee talvikaudeksi 2016-2017 3 osa-aikaista ravintolakokkia (työtä 90-110h/3vkoa). Työtehtäviin kuuluu mm. lounaan, grilli- ja ala carte annosten, pizzojen ja kahvila tuotteiden valmistus ym. keittiön työtehtävät. Pizzan teon hallitsemisen katsotaan ehdottamasti eduksi. Työsuhteet ovat määräaikaisia ja alkavat joulukuussa 2016 laskettelukauden alkaessa ja päättyvät huhtikuussa 2017. Vaaditaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Sotkamo ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Sotkamo .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Eisu Oy/A´la Katti. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sotkamo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus