Duunitori suosittelee
Graphic Designer

CBRE

Helsinki

Lakimies

Kuntien Tiera co Sharper

00180 - Helsinki

Master Data Management Specialist

CGI co Sharper

00900 - Helsinki

Sales Manager

RecRight

00101 - Helsinki

IPP Developer

Wärtsilä

France

Kehittäjiä ainutlaatuiseen IT-projektiin, Nortal Oy

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vuokatinrinteillä toimiva rinneravintola A'la Katti hakee talvikaudeksi 2016-2017 3 osa-aikaista ravintolakokkia (työtä 90-110h/3vkoa). Työtehtäviin kuuluu mm. lounaan, grilli- ja ala carte annosten, pizzojen ja kahvila tuotteiden valmistus ym. keittiön työtehtävät. Pizzan teon hallitsemisen katsotaan ehdottamasti eduksi. Työsuhteet ovat määräaikaisia ja alkavat joulukuussa 2016 laskettelukauden alkaessa ja päättyvät huhtikuussa 2017. Vaaditaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Sotkamo ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Eisu Oy/A´la Katti. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sotkamo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus