Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Haemme 50-paikkaiseen a la carte ravintola Ensilumeen kokkia Joulupukin Pajakylään Napapiirille. Ravintolassa tarjoillaan lappilaista ruokaa kuten kalaa ja poroa, mutta myös burgereita, salaatteja ja keittoja.
Kahvilasta tarjolla suolaisia ja makeita herkkuja.
Asiakaskunta on pääosin ulkomaalaista, myös lounas- ja illallisryhmiä. Ravintola Ensilumen lisäksi samasta keittiöstä toimii jääravintola. Edellytämme kokemusta alalta. Laita hakemus niin kerromme lisää!

Web-osoite: http://snowmanworld.fi Työnantaja: Arctice Oy Sijainti: Joulumaantie 5, 96930 NAPAPIIRI ROVANIEMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: joulukuun alussa Yhteystiedot: Petri Palkinen 040 515 6234 petri@snowmanworld.fi Ilmoitus jätetty: 23.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Joulumaantie 5, 96930 NAPAPIIRI ROVANIEMI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.08.2016 ja sen on julkaissut Arctice Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi , osoitteessa Joulumaantie 5, 96930 NAPAPIIRI ROVANIEMI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa