Duunitori suosittelee
Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Senior Project Manager

Adecco Finland

Finland

Master Data Management Specialist

CGI co Sharper

00900 - Helsinki

Oluenpanija, Laitilan Wirvoitusjuomatehdas oy

Adecco Finland

Finland

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Vuoroesimies

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00101 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 25.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

(In English below Finnish) Juku Sushi Bar on tyylikäs sushiravintola Seinäjoen keskustassa. Liiketoiminnan laajennuksen ja uusiin, Seinäjoen keskustassa sijaitseviin liiketiloihin siirtymisen myötä palkkaamme ravintolaan sushikokin muutamaksi kuukaudeksi. Aikaisempi kokemus sushin valmistamisesta on välttämättömyys. Työ alkaa välittömästi ravintolan remontin valmistuttua ja oikean henkilön löydyttyä. Ravintolassa on lounasruokailu klo 10.30-15 jonka jälkeen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Seinäjoki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 25.09.2016 ja sen on julkaissut Juku Sushi Bar. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Seinäjoki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus