Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

(In English below Finnish text)

Juku Sushi Bar on tyylikäs sushiravintola Seinäjoen keskustassa. Liiketoiminnan laajennuksen ja uusiin liiketiloihin siirtymisen myötä palkkaamme ravintolaan kaksi kokkia.
Kokilla täytyy olla vähintään kaksi vuotta työkokemusta aasialaistyylisen ruoan laittamisesta wok-pannulla.

Lounasruokailu klo 10.30-15 jonka jälkeen tarjoillaan a la carte listalta. Työ on välillä haastavaa ja nopeatempoista. Hygieniapassi edellytetään.

Tervetuloa positiiviseen työyhteisöön jossa pääset työskentelemään täysin uusituissa tiloissa. Jos herkullinen aasialainen ruoka on intohimosi ja haluat tarjota asiakkaille vain parasta laatua, on tämä työ sinua varten! Työ alkaa välittömästi ravintolan remontin valmistuttua ja oikean henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Tule käymään kauppakeskus Epstorin ravintolassa Seinäjoella tai ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimella!

IN ENGLISH

Juku Sushi is a elegant restaurant in Seinäjoki center. We are now renovating new and bigger premises and hiring two chefs to our team. Chefs need to have minimum two years of experience of asian style food. In the restaurant you will have a wok frying pan for making food.

The work will be challenging and busy time to time. We will help to find an accommodation in Seinäjoki if you need one. Evira hygiene proficiency passport is needed.

Apply soon, because we will fill the position right after finding the suitable candidate.
If delicious asian food is your passion and you only make the best for the customers, this job is for you!

Visit us in Epstori shopping centre or call or email!

Web-osoite: http://www.jukusushi.fi Työnantaja: Juku Sushi Bar Sijainti: Kauppakatu 5, 60100 SEINÄJOKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti remontin valmistuttua Yhteystiedot: RAHKO KUN, jukusushi@gmail.com Ilmoitus jätetty: 09.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kauppakatu 5, 60100 SEINÄJOKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut Juku Sushi Bar. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Seinäjoki , osoitteessa Kauppakatu 5, 60100 SEINÄJOKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa