Duunitori suosittelee
DevOps

Callstats.io

Helsinki

Isännöitsijä, Tapiolan Lämpö, Espoo

Adecco Finland

Finland

Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Senior Java Developer

CGI co Sharper

00900 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

(In English below Finnish text)

Ravintola Juku (tmi Juku Sushi Bar) on tyylikäs japanilainen ravintola Seinäjoen keskustassa. Haemme tiimiimme kokkia, jolla on vähintään kaksi vuotta työkokemusta aasialaistyylisen ruoan laittamisesta wok-pannulla.

Lounasruokailu klo 10.30-15 jonka jälkeen tarjoillaan a la carte listalta. Ravintola on auki 7 päivää viikossa. Työ on välillä haastavaa ja nopeatempoista. Hygieniapassi ja salmonellatodistus edellytetään.

Tervetuloa positiiviseen työyhteisöön jossa pääset työskentelemään täysin uusituissa tiloissa. Jos herkullinen aasialainen ruoka on intohimosi ja haluat tarjota asiakkaille vain parasta laatua, on tämä työ sinua varten!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimella!

IN ENGLISH

Restaurant Juku (official name Juku Sushi Bar) is a elegant japanese restaurant in Seinäjoki center. We are looking for a chef who has minimum two years of experience of asian style food. In the restaurant you will have a wok frying pan for preparing the food.

Restaurant serves lunch between 10.30-15.00, after that food is ordered from a la carte menu. The work will be challenging and busy time to time. We will help to find an accommodation in Seinäjoki if you need one. Evira hygiene proficiency passport is needed.

If delicious asian food is your passion and you only make the best for the customers, this job is for you!

Applications by phone or email.

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Koulukatu 22, 60100 SEINÄJOKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut Juku Sushi Bar. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Seinäjoki , osoitteessa Koulukatu 22, 60100 SEINÄJOKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus