Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Tiedäthän että hyvään ruokaan laitetaan voita, kermaa ja suolaa? Hyvä, Sillä Tunturi Pub Iso-Syöte etsii iloiseen joukkoon kokkia talvikaudeksi.

Ruokalistamme on perus pubiruokaa joten et tarvitse a la carte kokin hipistelytaitoja. Lisäksi ravintolamme pienuus määrää sen ettei kovin suurta massaruuhkaakaan tule. Meille on tärkeä että omaat hyvän ja iloisen asenteen ja olet innokas tekemään parhaasi.

Työaika etupäässä iltaisin ja viikonloppuisin. Mikäli olet moniosaaja ja voit tehdä myös baari ja/tai kaupan hommia, lisätöitä on mahdollista myös tehdä.

Ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan lisää. Meillä on mukava olla töissä!

Hakuaika päättyy 30.10 tai kun sopiva henkilö löytyy, eli laita hakemuksesi mahdollisimman pian.

Web-osoite: http://tunturimarket.fi Työnantaja: RTE-Marketing Oy Sijainti: Romekievarintie, 93280 SYÖTE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan syksyllä 2016 Yhteystiedot: Juha Schroderus. 0400205343. juha.schroderus@syote.fi Ilmoitus jätetty: 13.09.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Romekievarintie, 93280 SYÖTE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.09.2016 ja sen on julkaissut RTE-Marketing Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 93280 - Pudasjärvi , osoitteessa Romekievarintie, 93280 SYÖTE .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa