Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme motivoitunutta, ammattitaitoista ja reipasotteista kokkia vakituiseen työsuhteeseen. Lounaan lisäksi teemme pitopalvelua ja täytekakkuja ym. tilaustuotteita. Työ sisältää asiakaspalvelua ja kassatyötä.

Web-osoite: http://www.trafik.fi Työnantaja: Catering Eriksson & Saarnio Sijainti: Veckjärventie 5, 06150 PORVOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Milana Eriksson 045-676 1046 milana.eriksson@gmail.com Hakemukset: milana.eriksson@gmail.com Ilmoitus jätetty: 28.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Veckjärventie 5, 06150 PORVOO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Catering Eriksson & Saarnio. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Porvoo , osoitteessa Veckjärventie 5, 06150 PORVOO .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa