Duunitori suosittelee
Kokki vakituiseen työsuhteeseen Hankasalmelle

Adecco Finland

Finland

Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme Naarajärvelle itsenäiseen työskentelyyn kykenevää kokkia/ keittiötyöntekijää. Työ pitää sisällään aamupalan ja lounaan valmistamista, lounaspöydän täydentämistä, astiahuoltoa sekä asiakaspalvelua. Esimerkiksi suurtalouskokin koulutus ja/tai käytännön työkokemus antavat hyvän pohjan tehtävän hoitamiselle. Työt alkavat sopimuksen mukaan nopeastikin ja mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Haet tehtävää oheisen työnhakulomakkeen kautta ja otamme sinuun yhteyttä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Pieksämäki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut RTK-Henkilöstöpalvelu Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee Pieksämäki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus