Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme Naarajärvelle itsenäiseen työskentelyyn kykenevää kokkia/ keittiötyöntekijää. Työ pitää sisällään aamupalan ja lounaan valmistamista, lounaspöydän täydentämistä, astiahuoltoa sekä asiakaspalvelua. Esimerkiksi suurtalouskokin koulutus ja/tai käytännön työkokemus antavat hyvän pohjan tehtävän hoitamiselle. Työt alkavat sopimuksen mukaan nopeastikin ja mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Haet tehtävää oheisen työnhakulomakkeen kautta ja otamme sinuun yhteyttä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Pieksämäki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Pieksämäki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut RTK-Henkilöstöpalvelu Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 76850 - Pieksämäki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus