Duunitori suosittelee
Ratkaisumyyjä - RPA systems

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Back Office -toimihenkilö

Finnfund, Helsinki / co MPS

Helsinki

Controller

Cargotec

Helsinki

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työntekijä työskentelee Palvelukeskus Runolassa, Oulussa. Runola tarjoaa viittomakielisiä palveluja kuuroille, kuurosokeille ja kaikille jotka hyötyvät viittomakielestä. Palvelukeskuksessa on oma keittiö. Edellytämme hakijalta: soveltuvaa keittiöalan koulutusta kykyä itsenäiseen työskentelyyn riittäviä ATK-taitoja hyviä yhteistyötaitoja viittomakielentaitoa tai halukkuutta sen opiskeluun Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Kyseessä on vakituinen työ, jossa on neljän kuukauden koeaika. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Oulu ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ruokapalvelutyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Kuurojen Palvelusäätiö/Palvelukeskus Runola. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus