Duunitori suosittelee
Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Kunnossapitäjä, Riihimäki

Valio Oy

Riihimäki

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Linnanmäen Hupimestariksi kaudelle 2017

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

00510 - Helsinki

Automaatioinsinööri

High Metal Group

01260 - Vantaa

Senior Project Manager

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 12.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nuorekkaaseen tiimiimme rautaista alan ammattilaista joka hallitsee sekä lounaan että a'la carten ja haluaa osallistua ruokatuotteidemme kehittämiseen, ruokalistojemme laatimiseen ym. Jos herkullinen ruoka on intohimosi ja haluat tarjota asiakkaille vain parasta laatua, on tämä työ sinua varten! Sinulle on jo kertynyt monipuolista työkokemusta useamman vuoden ajalta keittiöpuolelta ja olet ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Orivesi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.08.2016 ja sen on julkaissut Cafe Herkkuhetki Ky. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 19.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Orivesi .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus