Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Työpaikkakuvaus

Etsimme nuorekkaaseen tiimiimme rautaista alan ammattilaista joka hallitsee sekä lounaan että a'la carten ja haluaa osallistua ruokatuotteidemme kehittämiseen, ruokalistojemme laatimiseen ym. Jos herkullinen ruoka on intohimosi ja haluat tarjota asiakkaille vain parasta laatua, on tämä työ sinua varten! Sinulle on jo kertynyt monipuolista työkokemusta useamman vuoden ajalta keittiöpuolelta ja olet tottunut työskentelemään hektisessä ympäristössä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Olet halukas kehittämään ravintolan toimintaa sekä suunnittelemaan uusia reseptejä ja kokeilemaan uutta. Tehtävässä menestyäksesi sinulla on oltava hyvä fyysinen kunto, loistavat asiakaspalvelutaidot, hyvä paineensietokyky sekä iloinen asenne. Olet oma-alotteinen ja toteutat työsi asiakaslähtöisesti. Itsenäinen työskentely on sinulle luontevaa, mutta autat mielelläsi myös muissa keittiön/leipomon tehtävissä. Töitä on molemmissa toimipaikoissamme.

Web-osoite: http://www.cafeherkkuhetki.fi Työnantaja: Cafe Herkkuhetki Ky Sijainti: Anttilantie 6, 35300 ORIVESI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Johanna Luiro-Ojanen, Puh: 7064290, johanna.luiro@hotmail.com Ilmoitus jätetty: 12.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Anttilantie 6, 35300 ORIVESI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.08.2016 ja sen on julkaissut Cafe Herkkuhetki Ky. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Orivesi , osoitteessa Anttilantie 6, 35300 ORIVESI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa