Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Nurmijärvelle tulee Iloisen Mielen Puiston hoivakoti jonka yhteyteen samaan rakennukseen tulee senioriasuntoja. Tähän avaamme myös ravintola Bistro Puiston. Arkisin toimimme lounasravintolana ja viikonloppuisin à la carte ravintolana. Yhteydessämme myös kahvilatoimintaa.

Olethan motivoitunut, ruuanlaitto on lähellä sydäntäsi ja tartut reippaasti toimeen. Sinulla on alan työkokemusta ennestään.

Tarjoamme sinulle kokin työtä keittiössä uudessa, juuri valmistuvassa talossa, mukavassa ja rennossa ympäristössä. Työ alkaa 90 h / 3 viikkoa sopimuksella, mutta on mahdollisuus myös tehdä muissa yksiköissä, Mäntsälässä ja vuoden alusta avattavassa Sipoon pisteessä.

Hakemukset cv:n kanssa sähköpostitse!

Työnantaja: Bistro Puisto Oy Sijainti: 01900 NURMIJÄRVI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Arvioitu aika joulukuun alusta Yhteystiedot: Annika Nyström annika.nystrom@bistropuisto.fi Ilmoitus jätetty: 27.09.2016 Haku päättyy: 15.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01900 NURMIJÄRVI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Bistro Puisto Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01900 - Nurmijärvi , osoitteessa 01900 NURMIJÄRVI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa