Duunitori suosittelee
Kokki vakituiseen työsuhteeseen Hankasalmelle

Adecco Finland

Finland

Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sibeliustalon ravintola/Kanresta Oy etsii vakituiseen työsuhteeseen kokkia. Jos olet omatoiminen, luotettava ja kunnollisen asenteen omaava kokki, paikka voi olla sinun. Edellytämme koulutusta, kokemusta ja erityisesti halua kehittyä alalla. Kondiittori/kylmän puolen erityisosaaminen katsotaan eduksi! Työsuhde on osa-aikainen toistaiseksi voimassa oleva. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Sibeliustalon ravintoloista vastaa Kanresta Oy. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Lahti ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Kanresta Oy/Lahti. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee Lahti .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus