Duunitori suosittelee
Kokki vakituiseen työsuhteeseen Hankasalmelle

Adecco Finland

Finland

Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Mura sushi starttaa toisen kautensa 10.11.2016 alkaen! Etsitään ammattitaitoista, ruokaa rakastavaa Sushi kokkia töihin marraskuusta vappuun! Kokki valmistaa sushin käsityönä alusta loppuun aina riisinkeitosta lopullisen tuotteen valmisrasioihin pakkaamiseen. Muutaman vuoden työkokemus sushin parissa on ehdoton. Asunto järjestyy kauttamme! Työhakemus cv:n ja työtodistuskopioiden kera: [email protected] Kysy rohkeasti lisää, Santtu Väänänen 0452633379 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kuusamo ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Unioninkadun Keidas Oy/Colorado Ruka. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kuusamo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus