Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

Brand Manager

Midsona co HRS Advisors

Vantaa

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Mura sushi starttaa toisen kautensa 10.11.2016 alkaen! Etsitään ammattitaitoista, ruokaa rakastavaa Sushi kokkia töihin marraskuusta vappuun! Kokki valmistaa sushin käsityönä alusta loppuun aina riisinkeitosta lopullisen tuotteen valmisrasioihin pakkaamiseen. Muutaman vuoden työkokemus sushin parissa on ehdoton. Asunto järjestyy kauttamme! Työhakemus cv:n ja työtodistuskopioiden kera: santtu.vaananen@ravintolacolorado.fi Kysy rohkeasti lisää, Santtu Väänänen 0452633379 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kuusamo ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kuusamo .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Unioninkadun Keidas Oy/Colorado Ruka. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuusamo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus