Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Capital Markets -järjestelmien pääkäyttäjä (Super user)

Kuntarahoitus Oyj

Helsinki

Kesäharjoittelija, Strateginen omaisuudenhallinta, Espoo (2 hlö)

Caruna

Espoo

Lakimies

Kuntien Tiera co Sharper

00180 - Helsinki

Summer Trainees

Comptel

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kymin Huvila hakee kokkia. Entisenä Kymin edustustilana tunnettu Huvila sijaitsee Kymintehtaan läheisyydessä Kuusankoskella, Kouvolassa. Näissä puitteissa paikan päällä laadukkaista raaka-aineista valmistamme juhlatarjoilut sekä arkilounaat. http://www.kyminhuvila.fi/ Jos olet positiivinen, ulospäinsuuntautunut, joustava ja asiakaspalveluhenkinen alan ammattilainen. Sinulla on vankkaa kokemusta keittiötyöstä, a la carte tuntemus lasketaan eduksi. Sinulta löytyy myös intoa ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kouvola ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.08.2016 ja sen on julkaissut J & S Kurvinen Ky/Ravintola Olé. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 45700 - Kouvola .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus