Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työpaikkakuvaus

Kymin Huvila hakee kokkia. Entisenä Kymin edustustilana tunnettu Huvila sijaitsee Kymintehtaan läheisyydessä Kuusankoskella, Kouvolassa. Näissä puitteissa paikan päällä laadukkaista raaka-aineista valmistamme juhlatarjoilut sekä arkilounaat. http://www.kyminhuvila.fi/

Jos olet positiivinen, ulospäinsuuntautunut, joustava ja asiakaspalveluhenkinen alan ammattilainen. Sinulla on vankkaa kokemusta keittiötyöstä, a la carte tuntemus lasketaan eduksi. Sinulta löytyy myös intoa ja ongelmanratkaisukykyä sekä halua kehittyä. Työhön kuuluu monipuolista tekemistä lounaan, kokoustarjoilujen, häiden, syntymäpäivien, yritystilaisuuksien ym. äärellä.

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen sekä tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi yhdessä Kouvolan maineikkaimmista ravintola-alan konserneista osaavien ja persoonallisten ammattilaisten parissa. Arvostamme sekä innokkuuttasi alaa kohtaan, että palavaa halua kehittää omaa osaamistasi osana organisaatiotamme.

Heräsikö mielenkiintosi? Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi mahdollisimman pian sähköpostilla: susanna.kurvinen@restauranteole.fi. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Työnantaja: J & S Kurvinen Ky/Ravintola Olé Sijainti: 45700 KUUSANKOSKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Susanna Kurvinen Ilmoitus jätetty: 10.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 45700 KUUSANKOSKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.08.2016 ja sen on julkaissut J & S Kurvinen Ky/Ravintola Olé. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 45700 - Kouvola , osoitteessa 45700 KUUSANKOSKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa