Duunitori suosittelee
Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Business Development / Sales Consultant

Meltwater

00100 - Helsinki

Kesätyöntekijä, IT-palvelut - tietojenkäsittelyn opiskelija

Finnvera

Helsinki

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme monen vuoden kokemuksen omaavaa, ammattitaitoista kiinalaisen ruuan kokkia. Työpaikkana on pitkään toiminut, tyypillistä kiinalaista ruokaa ja lisäksi muita aasialaisia ruokia tarjoava ravintola jossa sekä buffet- että a la carte -annoksia. Ravintola on auki seitsemänä päivänä viikossa, lounasajasta iltaan. Työssä kiinan kielen osaaminen on välttämätöntä, sillä muu keittiöhenkilökunta osaa heikosti ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Tampere ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki kiinalaiseen ravintolaan, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Golden Unicorn Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33200 - Tampere .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus