Duunitori suosittelee
Tarjoilijoita ja kokkeja Rukalle hiihtosesongiksi

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme monen vuoden kokemuksen omaavaa, ammattitaitoista kiinalaisen ruuan kokkia. Työpaikkana on pitkään toiminut, tyypillistä kiinalaista ruokaa ja lisäksi muita aasialaisia ruokia tarjoava ravintola jossa sekä buffet- että a la carte -annoksia. Ravintola on auki seitsemänä päivänä viikossa, lounasajasta iltaan. Työssä kiinan kielen osaaminen on välttämätöntä, sillä muu keittiöhenkilökunta osaa heikosti ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Tampere ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Tampere .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki kiinalaiseen ravintolaan, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Golden Unicorn Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa