Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kemin Puistopaviljonki etsii uutta kokkia riveihinsä! Etsimämme henkilö ei seiso sormi suussa vaan on omatoiminen, nopea oppimaan, liikkeissään sähäkkä, omaa loistavat makunystyrät eikä mene lukkoon tiukassakaan tilanteessa. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, otathan yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen myynti@puistopaviljonki.fi tai laita postissa työhakemuksesi osoitteeseen Kemin Puistopaviljonki Ky, Urheilukatu 1, 94100 Kemi. Puheluihin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kemi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kemi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Kemin Puistopaviljonki Ky. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kemi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus