Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Senior Project Manager

Adecco Finland

Finland

IT Recruiter Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Kesäharjoittelija, Alueverkko, Espoo

Caruna

Espoo

Pricing Analyst KONEelle, Hyvinkää

Adecco Finland

Finland

Automyyjä

VV-Autotalot Oy

00880 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kemin Puistopaviljonki etsii uutta kokkia riveihinsä! Etsimämme henkilö ei seiso sormi suussa vaan on omatoiminen, nopea oppimaan, liikkeissään sähäkkä, omaa loistavat makunystyrät eikä mene lukkoon tiukassakaan tilanteessa. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, otathan yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen [email protected] tai laita postissa työhakemuksesi osoitteeseen Kemin Puistopaviljonki Ky, Urheilukatu 1, 94100 Kemi. Puheluihin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kemi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Kemin Puistopaviljonki Ky. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kemi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus