Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Erähotelli Nellim on kansainvälisesti tunnettu matkailuyritys Pohjois-Lapissa. Panostamme laatuun ja hyvään palveluun, joka näkyy myös molempien hotelliemme arvosteluissa. Hotellimme Erähotelli Nellim ja Muotkan Maja sijaitsevat keskellä kauneinta Lappia. Tarjoamme hyvät työolosuhteet ja mukavan työilmapiirin. Jos olet valmis tekemään sesonkityötä, sinulla on stressinsietokykyä, hyvä motivaatio ja iloinen mieli ole yhteydessä mari.lappalainen@nellim.fi

Wilderness Hotel Nellim is an internationally known resort consisting of
two destinations and one wilderness camp. Our hotels locate within the
beautiful wilderness of Northern Lapland, offering nature experiences
just outside our doorstep. We invest in high quality and professional
services, which can be seen from our good reviews.We are looking for chef who is ready for seson work and used to work under pressure and has good motivation. We have great place to work.
If yoyu are interested please contact mari.lappalainen@nellim.fi

Web-osoite: http://www.nellim.fi Työnantaja: Oy Erähotelli Nellim Ltd Sijainti: Könkääntie 2, 99800 IVALO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016 Yhteystiedot: Mari Lappalainen, omistaja, Puh: 0400 928052, mari.lappalainen@nellim.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Könkääntie 2, 99800 IVALO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Oy Erähotelli Nellim Ltd. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 99800 - Inari , osoitteessa Könkääntie 2, 99800 IVALO .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa