Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lapland Staff etsii useampaa reipasta ja itsenäistä kokkia tai keittiötyöntekijää joulusesongin ajaksi Saariselän alueelle. Työ on monipuolista safariyrityksen lounas- ja tilausruokailuissa tapahtuvaa ruoanvalmistusta sekä muuta keittiötyötä. Erinomainen mahdollisuus myös opinnoissaan loppusuoralla olevalle! Majoitus järjestetään tarvittaessa yhteismajoituksen muodossa. Myös muita henkilökuntaetuja....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Inari ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Inari .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiötyöntekijä joulukaudeksi safariyritykseen, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Lapland Staff Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Inari .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus