Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Lapland Staff etsii useampaa reipasta ja itsenäistä kokkia tai keittiötyöntekijää joulusesongin ajaksi Saariselän alueelle. Työ on monipuolista safariyrityksen lounas- ja tilausruokailuissa tapahtuvaa ruoanvalmistusta sekä muuta keittiötyötä. Erinomainen mahdollisuus myös opinnoissaan loppusuoralla olevalle!

Majoitus järjestetään tarvittaessa yhteismajoituksen muodossa. Myös muita henkilökuntaetuja.

Web-osoite: http://www.laplandstaff.fi Työnantaja: Lapland Staff Oy Sijainti: Saariselkä, 99830 SAARISELKÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 21.11.2016, tai sopimuksen mukaan marraskuussa Yhteystiedot: Tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen info@laplandstaff.fi Hakemukset: http://laplandstaff.likeit.fi/apply/6626930 Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Saariselkä, 99830 SAARISELKÄ

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiötyöntekijä joulukaudeksi safariyritykseen, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Lapland Staff Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Inari , osoitteessa Saariselkä, 99830 SAARISELKÄ .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa