Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme Fine Dine -kylmäkokkia. Kaikki ruuat valmistetaan ravintolassa alusta asti itse taidolla, tarkkuudella ja raaka-aineita kunnioittaen. Muun muassa metsäkanalinnut, poronliha ja muut raaka-aineet tuodaan suoraan tuottajilta ja kaikki raaka-aineet valmistellaan ravintolassa itse. Ravintolan asiakkaat ovat korkean profiilin vieraita, jotka ovat tulleet ravintolaan nauttimaan usein kahdeksan tai kymmenen lajin illallisen.

Jos sinulla on kokemusta maittavan Fine Dine ruuan valmistamisesta, voit olla etsimämme henkilö!

Odotamme sinulta:
-Paineensietokykyä
-Kokemusta riistasta
-Kokemusta laadukkaiden raaka-aineiden valmistelusta ja valmistamisesta
-Kokemusta kylmässä keittiössä työskentelystä
-Fine Dine ja A la carte osaamista
-Kykyä luoda herkullisia ja näyttäviä annoksia

Web-osoite: http://javri.fi Työnantaja: Jalgadas Oy Sijainti: Saariseläntie 3, 99830 SAARISELKÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan/mahdollisimman pian Yhteystiedot: Juha Mehtäjärvi +358 40 50 20 409 center@javri.fi Hakemukset: center@javri.fi Ilmoitus jätetty: 21.09.2016 Haku päättyy: 15.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Saariseläntie 3, 99830 SAARISELKÄ

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Jalgadas Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Inari , osoitteessa Saariseläntie 3, 99830 SAARISELKÄ .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa