Duunitori suosittelee
Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Fine Dine -kylmäkokkia. Kaikki ruuat valmistetaan ravintolassa alusta asti itse taidolla, tarkkuudella ja raaka-aineita kunnioittaen. Muun muassa metsäkanalinnut, poronliha ja muut raaka-aineet tuodaan suoraan tuottajilta ja kaikki raaka-aineet valmistellaan ravintolassa itse. Ravintolan asiakkaat ovat korkean profiilin vieraita, jotka ovat tulleet ravintolaan nauttimaan usein kahdeksan tai kymmenen lajin illallisen. Jos ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Inari ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Jalgadas Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee Inari .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus