Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kokki
Haetaan vasta-avattuun LOST in Helsinki ravintolaan ammattitaitoista osa-aikaista kokkia. Voit olla kokenut keittäjä tai kokkikoulusta juuri valmistunut, koulutamme tehtävään. Alan kokemus katsotaan eduksi mutta ravintolakokki koulutus on välttämätön. Tärkeintä on kuitenkin reipas työtahti ja iloinen tiimityöasenne. Olemme juuri avanneet ravintolan ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja ruokatuotetta, joten pääset ammattitaitoisena kokkina myös kehittämään ja ideoimaan yhteistyössä keittiömestarimme kanssa. Sijaitsemme Kaisaniemessä, kivenheiton päässä rautatieasemasta joten kulkuyhteydet kaikkialta ovat mieluisat.

Lisätietoja tehtävästä, vapaamuotoinen hakemus sekä CV:

sari@lostinhelsinki.fi

Web-osoite: http://www.lostinhelsinki.fi Työnantaja: Nordic Carlton Oy Sijainti: Kaisaniemenkatu 3, 00100 HELSINKI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Marraskuu 2016 Yhteystiedot: Sari Hänninen, 0408610193, sari@lostinhelsinki.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 07.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kaisaniemenkatu 3, 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Nordic Carlton Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Kaisaniemenkatu 3, 00100 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa