Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Ravintola Sinne etsii tiimiinsä KOKKIA vahvistamaan miehitystä alkavalle syys- ja joulusesongille. Työt alkavat pikimmiten ja jatkuvat myös joulusesongin jälkeen.
Sinne on Helsingin ydinkeskustassa, Eerikinkadulla oleva yli 100-paikkainen ruokaravintola, joka tarjoilee puutarhamaisessa salissaan sesongin ruokaa: nyt syksyllä tietysti sieniä, riistaa, marjoja ja kotimaisia kaloja.

Tarjoamme täysiä tunteja, sekä päivä- että iltavuoroja. Palkan lisäksi tarjoamme huikeat esimiehet (tämän ilmoituksen kirjoittaja puhuu tietysti itsestään), kannustavan ilmapiirin, vakituisen työsuhteen ja mahdollisuuden uralla etenemiseen!

Odotamme sinulta ainakin jonkin verran kokemusta a la carte -ravintolan keittiöstä. Etsimme sekä kylmän että lämpimän puolen osaajia. Et pelkää tehdä virheitä tai kysyä tyhmiä, otat vastuun omasta tontistasi ja autat kollegoita. Et myöskään pelkää asiakkaita ja salin puolella hölmöilyä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen antti.tuomola@nordicravintolat.fi Pestit täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä, joten kannattaa lähettää viesti jo tänään!

Jos tämä ei ole sinulle sopiva, vinkkaa kaverillesi - sen hipinretkun on aika ryhdistäytyä ja tulla hommiin.

Web-osoite: http://sinnehelsinki.fi Työnantaja: Nordic Ravintolat Helsinki Oy Sijainti: Eerikinkatu 2, 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Antti Tuomola, 0456798818, antti.tuomola@nordicravintolat.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Eerikinkatu 2, 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Nordic Ravintolat Helsinki Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Eerikinkatu 2, 00100 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa