Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Asiakkaamme Itä-Helsingin Roihupellon teollisuusalueella hakee työhön osallistuvaa tiiminvetäjää.

Työssäsi toimit työnjohtajan sijaisena. Tehtävä sisältää tuotannollisia töitä kuten kalankäsittelyä, savustus ja loimutus, sekä sushien teko taito työssä on etuus.

Toivomme sinulta kokin koulutusta ja vähintään viiden vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Edellytämme hygieniapassia, ja hyvää suomenkielentaitoa. Tehtävässä on sopimuspalkkaus ja kaupan työehtosopimuksen mukaiset lisät.

Työotteeltasi olet ripeä, tarkka ja huolellinen. Työn on ajoittain kuormittavaa laatikoiden nostelua, josta syystä työ edellyttää perus hyvää kuntoa.

Kyseessä on pitkäaikainen työsuhde, joka käynnistyy määräaikaisella vuokratyösuhteella vuoden vaihteessa. Toivomme tehtävään sitoutuvaa tekijää. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta valmius ilta ja yötyöhön tulisi olla.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävään pikimmiten, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa seniorikonsultti Anne Viinamäki p. 050-463 2649

Amikon henkilöstöpalvelujen toiminta perustuu yli 30 vuoden alakokemuksen tuomaan ammattitaitoon. Kauttamme työllistyy esim. teollisuuden, logistiikan, kaupan alan, rakentamisen ja toimistotyön alan ammattilaisia. Toimistomme sijaitsevat Lahdessa, Helsingissä, Porissa ja Kouvolassa, mutta toimimme valtakunnallisesti.

Web-osoite: http://www.amiko.fi Työnantaja: Amiko Vantaa Oy Sijainti: 00880 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Vuoden lopussa. Yhteystiedot: Anne Viinamäki Puh: 0504632649, www.amiko.fi Hakemukset: http://amiko.likeit.fi/apply/3545557 Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 15.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00880 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Amiko Vantaa Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00880 - Helsinki , osoitteessa 00880 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa