Duunitori suosittelee
Pricing Analyst KONEelle, Hyvinkää

Adecco Finland

Finland

Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Haemme tuotantotyöntekijöitä Helsinkiin!

Adecco Finland

Finland

Senior Java Developer

CGI co Sharper

00900 - Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

RekryKoulutus: Delete kouluttaa ja rekrytoi 14 uutta puhdistusalan ammattilaista

Delete / co Uramuuntaja

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakkaamme Itä-Helsingin Roihupellon teollisuusalueella hakee työhön osallistuvaa tiiminvetäjää. Työssäsi toimit työnjohtajan sijaisena. Tehtävä sisältää tuotannollisia töitä kuten kalankäsittelyä, savustus ja loimutus, sekä sushien teko taito työssä on etuus. Toivomme sinulta kokin koulutusta ja vähintään viiden vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Edellytämme hygieniapassia, ja hyvää suomenkielentaitoa. Tehtävässä on sopimuspalkkaus ja kaupan työehtosopimuksen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Helsinki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Amiko Vantaa Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00880 - Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus