Duunitori suosittelee
Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Vuoropäällikkö, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Classic Pizza Restaurant on kotimainen perheyritys, jonka juuret juontavat 90- luvulle Hankoon. Sinne yli satavuotiaaseen vanhaan makasiiniin aikoinaan perustettu pizzaravintola-konsepti toimii nykyään jo monella eri paikkakunnalla. Classic Pizza ravintolat ovat A-anniskeluoikeuksin palvelevia korkeatasoisia perheravintoloita, joille on ainoana pizzaketjuna Suomessa myönnetty Haaga-Perhon Laatu1000 Diplomi.
Classic Pizza on valittu Suomen Parhaaksi pizzeriaksi mm. Glorian Ruoka & Viini lehden
lukija äänestyksessä.

Laatu ohjaa kaikkea liiketoimintaamme. Siksi palkkaamme vain asiakaspalvelun erinomaisesti osaavaa ja työssään motivoitunutta henkilökuntaa. Myymme jo käsitteiksi muodostuneet mehevät pizza-tuotteet ravintolamiljöössä, joka viihtyisyydellään vielä kruunaa vierailun. Käytämme pizzojemme valmistuksessa vain korkealuokkaisia raaka-aineita. Reseptit ovat tutuista poikkeavia ja meillä voitkin "löytää" pizzan uudelleen, erilaisena ja herkullisempana.

Yrityksemme arvot ovat: laatu, palvelu, rehellisyys, välittäminen ja yllätyksellisyys, arvot ohjaavat päivittäistä työtämme.

Haemme nyt pääkaupunkiseudulle tiimiimme luotettavaa ja ahkeraa

PIZZAKOKKIA

Olet nopea, tarkka ja kestät kovankin kiireen. Olet asiakaslähtöinen, pidetty, luotettava ja ahkera työkaveri. Olet hyvä organisoimaan ja sinulla pysyy kaikki langat käsissäsi ja olet motivoitunut työntekoon. Sinulla on hygieniapassi suoritettuna, vahva kokemus pizzan valmistamisesta ja puhut hyvin suomea.

Jotta voisit suoriutua työtehtävästäsi erinomaisesti, on sinulla jo mahdollisesti alan ammattitutkinto tai aikaisempaa työkokemusta. Myös hyvä näyttö edellisistä työsuhteistasi ja innokas asenne ovat eduksi työnhaussa. Viime kädessä kuitenkin asenne ratkaisee, joten perustele miksi juuri sinä olet meille täydellinen pizzakokki.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan ja vakituisen työn huolehtivassa ja dynaamisessa perheyrityksessä, sekä motivoivan haasteen Classic Pizza konseptin parissa.

Tarjoamme myöskin miellyttävät asiakkaat, laadukkaan tuotteen, kivat työkaverit, sekä Classic Pizzan henkilökuntaedut esim. mahdollisuus yrityksen vapaa-ajan asuntojen käyttöön Hangossa ja Rukalla. Osana tiimiämme voit olla ylpeä työstäsi.

Lähetäthän meille kuvallisen hakemuksesi, suosittelijoidesi yhteystiedot ja laita hakemuksesi otsikkoon selkeästi maininta "Kokki".

Halutessasi voit tutustua meihin etukäteen: www.classicpizza.fi

Web-osoite: http://www.classicpizza.fi Työnantaja: Classic Pizza Restaurants Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: 01.11.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Sara-Disa Grönfors, Rekrytointivastaava, sara-disa@cpr.fi Hakemukset: http://www.classicpizza.fi/hae-toihin/ Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Classic Pizza Restaurants. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa