Duunitori suosittelee
Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Pricing Analyst KONEelle, Hyvinkää

Adecco Finland

Finland

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Senior Java Developer

CGI co Sharper

00900 - Helsinki

Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Tampereelle

Adecco Finland

Finland

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme uuteen Kallion Harjutorille avattavaan ravintolaan 2 positiivisella asenteella ja hyvällä ammattitaidolla varustettua kokkia. Sinulla on jo kokemusta tasokkaasta ala carten tekemisestä sekä klassisesta, että tämänpäiväinen keittämisestä. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja vastaamaan omasta asemasta serviisissä kylmällä tai lämpöisellä puolella. Ravintolan ruokatuote tulee olemaan ranskalaiseen keittiöön vahvasti nojaavaa rentoa bistroruokaa nykyaikaisella ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Helsinki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Vihreä holvi Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus