Duunitori suosittelee
Kokki vakituiseen työsuhteeseen Hankasalmelle

Adecco Finland

Finland

Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme ammattitaitoista suurtalouskokkia määräaikaiseen kokin sijaisuuteen vuoden 2016 loppuun asti Espoon Mäkkylässä sijaitsevaan Palvelukoti Koivuun ja Tähteen. Työ jatkuu mahdollisesti vakinaisena vuodenvaihteen jälkeen. Valmistamme päivittäin ruokaa noin 100 henkilölle. Työ on päivätyötä sisältäen viikonlopputyötä. Työssäsi olet päivittäisessä vuorovaikutuksessa asukkaidemme kanssa, joten toivomme sinulta sosiaalisuutta, joustavuutta ja hyvää suomenkielen taitoa. Kokemus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Espoo ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Uudenmaan vanhustenhuollon kannatustusyhdistys ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus