Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme ammattitaitoista suurtalouskokkia määräaikaiseen kokin sijaisuuteen vuoden 2016 loppuun asti Espoon Mäkkylässä sijaitsevaan Palvelukoti Koivuun ja Tähteen. Työ jatkuu mahdollisesti vakinaisena vuodenvaihteen jälkeen. Valmistamme päivittäin ruokaa noin 100 henkilölle. Työ on päivätyötä sisältäen viikonlopputyötä. Työssäsi olet päivittäisessä vuorovaikutuksessa asukkaidemme kanssa, joten toivomme sinulta sosiaalisuutta, joustavuutta ja hyvää suomenkielen taitoa. Kokemus cook and chill-ruoanvalmistuksesta katsotaan eduksi. Toimit osana viiden hengen tiimiä, mutta sinun on osattava toimia myös itsenäisesti.

Web-osoite: http://www.uvky.fi Työnantaja: Uudenmaan vanhustenhuollon kannatustusyhdistys ry Sijainti: Kenttämiehentie 3, 02650 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: pääemäntä Arja Tengvall yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse arja.tengvall@uvky.fi puh:040 1514391 Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kenttämiehentie 3, 02650 ESPOO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Uudenmaan vanhustenhuollon kannatustusyhdistys ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Kenttämiehentie 3, 02650 ESPOO .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa