Duunitori suosittelee
Raskaankaluston hydrauliikka- ja sähköasentaja

Adecco Finland

Finland

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaallemme Porin seudulle kokeneita ja ammattitaitoisia SÄHKÖASENTAJIA. Tehtävässä edellytetään:- Sähköalan koulutusta- Useamman vuoden työkokemusta sähköasennustöistä (+5 vuotta)- Luotettavuutta- Motivoitunutta asennetta ja joustavuutta- Valmiutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti- Vähintään B-Ajokortti Jätä hakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteessa www.rtkhenkilostopalvelu.fi Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Lavia sähköalan työt Luvia sähköalan työt Merikarvia sähköalan työt Nakkila sähköalan työt Pomarkku sähköalan työt Pori sähköalan työt Siikainen sähköalan työt Ulvila sähköalan työt .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokeneita sähköasentajia, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut RTK-Henkilöstöpalvelu Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Pori .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus