Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsitään Koiravaljakko opasta kaudelle 2016-2017 Ivaloon Etsimme joukkoomme vielä yhtä opasta jolla on oltava aikaisempaa kokemusta rekikoirista, sujuva englannin kielen taito ja korvien välissä maalaisjärkeä, jotta ei mene peukalo keskelle kämmentä päivittäisten muuttujien takia. Työhön kuuluu kaikkea mitä 70 rekikoiran kanssa voisi kuvitellakin tekevänsä ja lisäksi kaikkea muuta mitä ei ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja matkailualan asiakaspalvelu Inari matkailualan asiakaspalvelu Inari matkailualan asiakaspalvelu matkailualan asiakaspalvelu Inari .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, koiravaljakko-opas, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Extreme Huskies Ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Inari .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa