Duunitori suosittelee

Työpaikkakuvaus

Koillismaan Osuuskauppa on yksi alueemme suurimmista työllistäjistä. Toimialamme ovat päivittäis- ja erikoistavarakauppa, polttonestekauppa, autokauppa sekä majoitustoiminta. Toimimme Pohjois-Suomessa kuuden kunnan alueella. Myyntimme v. 2016 oli runsaat 100 milj. euroa ja työllistämme Koillismaalla vuosittain keskimäärin 300 ihmistä, joista vakituisessa työsuhteessa on noin 200.

Oletko kiinnostunut työskentelemään Koillismaan Osuuskaupassa? Avoimien työpaikkojen lisäksi voit hakea meille töihin täyttämällä avoimen työhakemuksen alla olevasta linkistä.

Tarjoamme Sinulle
- haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä
- luotettavan työnantajan
- hyvät henkilökuntaedut
- mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä työn mukana.

Odotamme sinulta
- innostunutta ja ystävällistä palveluasennetta
- aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta
- rohkeutta ja iloista ilmettä
- yhteistyökykyä
Kohdista hakusi mahdollisimman tarkkaan ja valitse ne toimipaikat, joissa esim. kulkuyhteyksien puolesta voisit työskennellä. Näin hakemuksesi ohjautuu rekrytoinnista vastaavalle henkilölle.
Työnantaja: Koillismaan Osuuskauppa Sijainti: Kemijärvi, Posio, Salla, Savukoski, Kuusamo, Taivalkoski Ilmoitus jätetty: 18.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: S-ryhmä

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kemijärvi, Posio, Salla, Savukoski, Kuusamo, Taivalkoski

Yritystiedot

Toiminimi Koillismaan Osuuskauppa Y-tunnus 0186399-1 Toimiala Pienet supermarketit (yli 400 m², enintään 1000 m²)

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

81 442 761 € -4 %

Liiketoiminnan tulos

-131 747 € -128 %

Henkilöstö

195 -15

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Avoin työhakemus Koillismaan Osuuskauppaan, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 18.08.2016 ja sen on julkaissut Koillismaan Osuuskauppa. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee Kemijärvi , osoitteessa Kemijärvi, Posio, Salla, Savukoski, Kuusamo, Taivalkoski . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus