Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme joukkoomme yli 18 vuotiasta, avointa, joustavaa ja iloista henkilöä. Jos tunnistat itsestäsi rautaisen asiakaspalvelijan, jolla tarkoituksena on aina palvella asiakkaita pikkuisen paremmin, voit olla etsimämme henkilö. Olemme avoinna arkisin ja lauantaisin 6-24 ja sunnuntaina 8-24. Perehdytämme valitun toimimaan niin kahvilassa, autonpesun ja polttoaineen myynnin parissa sekä käyttämään veikkauskonetta. Työ ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Kajaani ravintola-alan asiakaspalvelu Kajaani ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Kajaani ravintola-alan asiakaspalvelu Kajaani myyjät ja kassahenkilöt ravintola-alan asiakaspalvelu ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito ravintola-alan asiakaspalvelu Kajaani .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Koillis Asemat Oy Y-tunnus 2177471-8 Toimiala Huoltamotoiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, huoltamo-kahvilatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Koillis Asemat Oy. Kyseessä on viikonlopputyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kajaani . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus