Duunitori suosittelee
Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Sales Manager

RecRight

00101 - Helsinki

LVI-myyjä Ahlsellin Turun myymälään

Adecco Finland

Finland

LVI-Tukkumyyjä Ahlsell Oy:lle Turkuun

Adecco Finland

Finland

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Power Rovaniemen myymälään energistä ja taitavaa osa-aikaista kodintekniikkamyyjää. Haluamme sinut vahvistamaan joukkueilmapiiriämme ja tarjoamme: Työpaikan hienojen ja alati kehittyvien tuotteiden parissa Palkitsevan ansainnan Koulutusohjelman etenemismahdollisuuksineen Hyvät henkilökuntaedut Olet etsimämme henkilö mikäli sinulla on: Aktiivinen, energinen ja innostunut ote sekä leveä hymy Asennetta ja joustavuutta uusien asioiden oppimiseen Meillä pääset ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Rovaniemi myyntialan tehtävät Rovaniemi myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kodintekniikkamyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Power Finland Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus