Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Power Rovaniemen myymälään energistä ja taitavaa osa-aikaista kodintekniikkamyyjää. Haluamme sinut vahvistamaan joukkueilmapiiriämme ja tarjoamme: Työpaikan hienojen ja alati kehittyvien tuotteiden parissa Palkitsevan ansainnan Koulutusohjelman etenemismahdollisuuksineen Hyvät henkilökuntaedut Olet etsimämme henkilö mikäli sinulla on: Aktiivinen, energinen ja innostunut ote sekä leveä hymy Asennetta ja joustavuutta uusien asioiden oppimiseen Meillä pääset ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Rovaniemi myyjät ja kassahenkilöt Rovaniemi myyntialan tehtävät Rovaniemi myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Rovaniemi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kodintekniikkamyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Power Finland Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa