Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Power Rovaniemen myymälään energistä ja taitavaa osa-aikaista kodintekniikkamyyjää. Haluamme sinut vahvistamaan joukkueilmapiiriämme ja tarjoamme: Työpaikan hienojen ja alati kehittyvien tuotteiden parissa Palkitsevan ansainnan Koulutusohjelman etenemismahdollisuuksineen Hyvät henkilökuntaedut Olet etsimämme henkilö mikäli sinulla on: Aktiivinen, energinen ja innostunut ote sekä leveä hymy Asennetta ja joustavuutta uusien asioiden oppimiseen Meillä pääset ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Rovaniemi myyjät ja kassahenkilöt Rovaniemi myyntialan tehtävät Rovaniemi myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Rovaniemi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kodintekniikkamyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Power Finland Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa