Duunitori suosittelee
Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Ilmoitus jätetty 25.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan reipasta sekä hyvän fyysisen kunnon omaavaa henkilöä kodinkoneiden asennukseen. Työkuvaan kuuluu kodinkoneiden kuljetus sekä asentaminen pääkaupunkiseudulla. Työt suoritetaan pakettiautolla 2 henkilön tiimissä. Hakijalta vaaditaan -B luokan ajokorttia sekä ajokokemusta -Hyvää fyysistä kuntoa -Asiakaspalvelu henkistä asennetta -Koulutusta sähköalalta (työn kuvaan kuuluu liesien, uunien sekä erillistasojen kytkeminen joten kokemusta pienistä sähkötöistä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Nurmijärvi Asennus, huolto ja puhtaanapito Nurmijärvi koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Asennus, huolto ja puhtaanapito Nurmijärvi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kodinkoneasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 25.09.2016 ja sen on julkaissut Speed Solutions Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nurmijärvi .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa