Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Klapikokki on KlapiTuli-tuotteiden asiantuntija ja ammattimainen loimuttaja, jonka voit tilata sekä yritys- että yksityistilaisuuksiin - aina kun on aihetta juhlaan. Klapikokki loimuttaa Pirkanmaalla viikoittain erilaisissa tilaisuuksissa, kauppojen pihoissa ja toreilla. Katso lisää www.klapituli.fi Haemme nyt ravintolatyöntekijää - loimuttajaa osa-aikatyöhön Klapikokin mukaan. Valmennamme sinut tehtävään, joten aiempi kokemus ei välttämättä ole ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Tampere ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Tampere .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Klapikokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut SJ-Tuote Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus