Duunitori suosittelee
Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Myynninsuunnittelija

Toyota Auto Finland Oy

01450 - Vantaa

Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Klapikokki on KlapiTuli-tuotteiden asiantuntija ja ammattimainen loimuttaja, jonka voit tilata sekä yritys- että yksityistilaisuuksiin - aina kun on aihetta juhlaan. Klapikokki loimuttaa Pirkanmaalla viikoittain erilaisissa tilaisuuksissa, kauppojen pihoissa ja toreilla. Katso lisää www.klapituli.fi Haemme nyt ravintolatyöntekijää - loimuttajaa osa-aikatyöhön Klapikokin mukaan. Valmennamme sinut tehtävään, joten aiempi kokemus ei välttämättä ole ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Tampere ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Klapikokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut SJ-Tuote Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus