Duunitori suosittelee
Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

04230 - Kerava

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

80160 - Joensuu

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vervessä autamme ihmisiä löytämään oman paikkansa työelämässä ja pidennämme omalta osaltamme suomalaisten työuria. Nuoria ohjaamme opintojen ja työelämän alkuun. Aikuisia tuemme työssä jaksamiseen tai etsimme heille uutta urasuuntaa. Toimimme 11 paikkakunnalla 200 henkilön voimin. Etsimme Joensuun yksikköömme Ammatillisia kuntoutusohjaajia Tehtäväsi on yhdessä asiakkaasi kanssa kaivaa esiin joskus kadoksissakin ollut osaaminen, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Joensuu hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Joensuu musiikki- ja viihdealan tehtävät Joensuu sosiaalityö Joensuu lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö musiikki- ja viihdealan tehtävät sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi KK-Verve Oy Y-tunnus 2376740-7 Toimiala Kuntoutuslaitokset ja sairaskodit Rinnakkaistoiminimet Verve

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ammatillinen kuntoutusohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut KK-Verve Oy Joensuu. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus