Duunitori suosittelee
Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Digia Career Compass

Digia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vervessä autamme ihmisiä löytämään oman paikkansa työelämässä ja pidennämme omalta osaltamme suomalaisten työuria. Nuoria ohjaamme opintojen ja työelämän alkuun. Aikuisia tuemme työssä jaksamiseen tai etsimme heille uutta urasuuntaa. Toimimme 11 paikkakunnalla 200 henkilön voimin. Etsimme Joensuun yksikköömme Ammatillisia kuntoutusohjaajia Tehtäväsi on yhdessä asiakkaasi kanssa kaivaa esiin joskus kadoksissakin ollut osaaminen, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Joensuu hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Joensuu musiikki- ja viihdealan tehtävät Joensuu sosiaalityö Joensuu lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö musiikki- ja viihdealan tehtävät sosiaalityö Joensuu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi KK-Verve Oy Y-tunnus 2376740-7 Toimiala Kuntoutuslaitokset ja sairaskodit Rinnakkaistoiminimet Verve

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ammatillinen kuntoutusohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut KK-Verve Oy Joensuu. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa