Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Digia Career Compass

Digia

Helsinki

Software Developer

Mapvision

Helsinki

Microsoft BI-Asiantuntijoita

Cerion Solutions Oy

Turku

Keittiöpäällikkö Bar Loosisteriin

CMB Ravintolat

Helsinki

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme TOIMITILAVASTAAVAA Helsingin keskustaan Ilmarinen - tiimiimme KJ-Kiinteistöjohto Oy hakee eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen pääkaupunkiseudun toimitilakiinteistöjen johtamiseen keskittyvään tiimiin toimitilavastaavaa, edellisen henkilön siirtyessä uusiin tehtäviin yrityksen sisällä. Asiakkuustiimiin nimettävä toimitilavastaava tulee toimimaan täysipäiväisesti kyseisen asiakkuuden kiinteistöjohtamistehtävissä ja työskentelee Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevalta "tiimitoimistoltaan" käsin. Tiimisi muodostuu saman kiinteistöomistajan (Ilmarinen) pääkaupunkiseudun toimitilakohteiden johtamisesta vastaavista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi KJ-Kiinteistöjohto Oy Y-tunnus 1627191-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimitilavastaava, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut KJ-Kiinteistöjohto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa