Duunitori suosittelee
Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Tarjoilija, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kiviranta Kodit Oy perustaa yhteistyössä Sipoon kunnan ja Uudenmaan Ely-keskuksen kanssa 7- ja 21-paikkaiset perheryhmäkodit Sipooseen osoitteeseen Martiksentie 83 sekä Kotimäentie 213.

Perheryhmäkodit tarjoavat pitkäkestoista asumista, jonka lähtökohtana on kodinomaisuus, turvallisuus sekä yksilöllinen ohjaus ja tuki.
Yksiköt tulevat toimimaan läheisessä yhteistyössä Sipoon kunnan kanssa.

Kiviranta Kodit Oy kuuluu MediVida konserniin, joka on kasvava suomalainen hoivapalveluyritys. Visiomme on parantaa ja tehostaa suomalaisen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita ja toimintaprosesseja tuomalla alalle uusia, innovatiivisia ratkaisuja. Tarjoamme monipuolisia palveluitamme koko Suomen alueella. Tuotteisiimme ovat kuuluneet lasten ja perheiden palvelut jo viidentoista vuoden ajan. Yksikkömme tarjoavat kuntouttavan ja turvallisen kasvuympäristön, jonka vahvuuksia ovat ammatillinen tavoitteisiin perustuva työskentelytapa sekä sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilöstö.

MediVidan arvoja ovat:
- Asiakaslähtöisyys: Palvelemme kaikkia yhteistyökumppaneita joustavasti kunkin tarpeista lähtien.
- Rehellisyys: Pidämme kiinni lupauksistamme ja toimimme korkealla etiikalla.
- Innovatiivisuus: Luomme uusia ratkaisuja sosiaali- ja terveydenhuollon sektoreille.
- Tuloksellisuus: Toimimme tuloksellisesti mahdollistaen sekä asiakkaidemme että oman liiketoimintamme kehityksen.

HAEMME vakituiseen työsuhteeseen sairaanhoitajia.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluvat sairaanhoitajan erityistehtävät, nuorten hoito ja kasvatus, aktivoiminen ja osallistaminen sekä tukeminen Suomeen kotoutumisessa ja suomalaisessa yhteiskunnassa toimimisen valmiuksien kehittämisessä.

Edellytämme sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkintoa ja Medividan arvoihin sitoutumista.

Arvostamme kielitaitoa sekä hyviä vuorovaikutus-, tiimi- ja verkostotyön taitoja. Arvostamme kokemusta lastensuojelutyöstä ja maahanmuuttajien kanssa työskentelystä.

Työ on kaksivuorotyötä.

Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, työterveyspalvelut ja säännöllisen ryhmätyönohjauksen. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti työstä nousevien tarpeiden pohjalta.

Työtehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504 / 2002) mukainen rikosrekisteriote.

Web-osoite: http://www.medivida.fi/lapset-ja-perheet Työnantaja: Kiviranta Kodit Oy Sijainti: Martiksentie 83 ja Kotimäentie 213, 04130 SIPOO Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tiedustelut: rekry.kivirantakodit@medivida.fi Hakemukset: Vapaamuotoiset työhakemukset sähköpostilla rekry.kivirantakodit@medivida.fi Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Martiksentie 83 ja Kotimäentie 213, 04130 SIPOO

Yritystiedot

Toiminimi Kiviranta Kodit Oy Y-tunnus 0966366-0 Toimiala Lasten ja nuorten laitokset ja ammatillinen perhehoito Rinnakkaistoiminimet Pienryhmäkoti Helmiina

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 471 000 € -16 %

Liiketoiminnan tulos

-60 000 € -59 %

Henkilöstö

20 0

Liikevoitto-%

-4 % -100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Kiviranta Kodit Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sipoo , osoitteessa Martiksentie 83 ja Kotimäentie 213, 04130 SIPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa