Duunitori suosittelee
Kokki

Sokotel Oy

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Työpaikkakuvaus

Kiviranta Kodit Oy kuuluu MediVida konserniin, joka on kasvava suomalainen hoivapalveluyritys. Visiomme on parantaa ja tehostaa suomalaisen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita ja toimintaprosesseja tuomalla alalle uusia, innovatiivisia ratkaisuja. Tarjoamme monipuolisia palveluitamme koko Suomen alueella. Tuotteisiimme kuuluvat lastensuojelupalvelut jo neljäntoista vuoden ajan. Kiviranta Kodit Oy:llä on toimipisteitä Lahdessa, Hollolassa ja Mänttä-Vilppulassa.

Haemme perhekodin vanhempia (pariskuntaa) uuteen aloittavaan ammatilliseen perhekotiin.

Tehtävään valitut henkilöt asuvat perhekodissa yhdessä lasten kanssa arkea pyörittäen. Työhön kuuluu kokonaisvaltainen vastuu lasten asioista ja arjen sujumisesta huolehtiminen, kasvatus ja ohjaus sekä normaalit kodinhoitoon liittyvät työt.

Meillä on hyvä kokemus ja toimintamalli sekä hyvät puitteet tehdä työtä.
Tehtävään valitulta edellytetään työhön sitoutumista sekä hyvää psyykkistä tasapainoa. Vähintään toisella tehtävään valituista tulee olla sosiaali- tai terveysalan tutkinto. Toisella hakijoista tulee olla lastensuojelutyön kokemusta vähintään kolmelta vuodelta.
Lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote tarkistetaan lain (504/2002) mukaisesti.

Toivomme tehtävään valittavilta positiivista asennetta, joustavaa työotetta ja johdonmukaista kasvatusotetta lasten kanssa.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä mahdollisimman pian, paikka täytetään sopivien työntekijöiden löytyessä.
WWW-osoite: http://www.medivida.fi/lastensuojelu.html

Web-osoite: http://www.medivida.fi/lapset-ja-perheet Työnantaja: Kiviranta Kodit Oy Sijainti: 15100 LAHTI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jaana Mononen, puh. 0400 868131, jaana.mononen@medivida.fi Hakemukset: Vapaamuotoiset hakemukset yksikön johtaja Jaana Mononen: jaana.mononen@medivida.fi Ilmoitus jätetty: 19.09.2016 Haku päättyy: 13.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 15100 LAHTI

Yritystiedot

Toiminimi Kiviranta Kodit Oy Y-tunnus 0966366-0 Toimiala Lasten ja nuorten laitokset ja ammatillinen perhehoito Rinnakkaistoiminimet Pienryhmäkoti Helmiina

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 471 000 € -16 %

Liiketoiminnan tulos

-60 000 € -59 %

Henkilöstö

20 0

Liikevoitto-%

-4 % -100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Perhekotivanhemmat, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut Kiviranta Kodit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15100 - Lahti , osoitteessa 15100 LAHTI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa