Duunitori suosittelee

Työpaikkakuvaus

Kiviranta Kodit Oy on perustanut yhteistyössä Sipoon kunnan ja Uudenmaan Ely-keskuksen kanssa 7- ja 21-paikkaiset perheryhmäkodit Sipooseen osoitteeseen Martiksentie 83 sekä Kotimäentie 213.

Perheryhmäkodit tarjoavat pitkäkestoista asumista, jonka lähtökohtana on kodinomaisuus, turvallisuus sekä yksilöllinen ohjaus ja tuki.
Yksiköt tulevat toimimaan läheisessä yhteistyössä Sipoon kunnan kanssa.

Kiviranta Kodit Oy kuuluu MediVida konserniin, joka on kasvava suomalainen hoivapalveluyritys. Visiomme on parantaa ja tehostaa suomalaisen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita ja toimintaprosesseja tuomalla alalle uusia, innovatiivisia ratkaisuja. Tarjoamme monipuolisia palveluitamme koko Suomen alueella. Tuotteisiimme ovat kuuluneet lasten ja perheiden palvelut jo viidentoista vuoden ajan. Yksikkömme tarjoavat kuntouttavan ja turvallisen kasvuympäristön, jonka vahvuuksia ovat ammatillinen tavoitteisiin perustuva työskentelytapa sekä sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilöstö.

MediVidan arvoja ovat:
- Asiakaslähtöisyys: Palvelemme kaikkia yhteistyökumppaneita joustavasti kunkin tarpeista lähtien.
- Rehellisyys: Pidämme kiinni lupauksistamme ja toimimme korkealla etiikalla.
- Innovatiivisuus: Luomme uusia ratkaisuja sosiaali- ja terveydenhuollon sektoreille.
- Tuloksellisuus: Toimimme tuloksellisesti mahdollistaen sekä asiakkaidemme että oman liiketoimintamme kehityksen.

HAEMME vakituiseen työsuhteeseen 2 ohjaajaa.

Ohjaajien tehtäviin kuuluvat nuorten hoito ja kasvatus, osallistaminen sekä tukeminen Suomeen kotoutumisessa ja suomalaisessa yhteiskunnassa toimimisen valmiuksien kehittämisessä.

Toiminnassa korostuvat nuorten ohjaaminen, arjen hallinta sekä turvapaikan hakuprosessissa auttaminen ja tukeminen.

Edellytämme sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan ammattikorkeakoulu- tai ylempää ammattikorkeakoulututkintoa tai ammatillista perustutkintoa.

Arvostamme kielitaitoa sekä hyviä vuorovaikutus-, tiimi- ja verkostotyön taitoja, kokemusta lastensuojelutyöstä, nuorisopsykiatriasta ja maahanmuuttajien kanssa työskentelystä, toivomme Medividan arvoihin sitoutumista.

Työ on kolmivuorotyötä.

Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, työterveyspalvelut ja säännöllisen ryhmätyönohjauksen. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti työstä nousevien tarpeiden pohjalta.

Työtehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504 / 2002) mukainen rikosrekisteriote.

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Martiksentie 83 ja Kotimäentie 213, 04130 SIPOO

Yritystiedot

Toiminimi Kiviranta Kodit Oy Y-tunnus 0966366-0 Toimiala Lasten ja nuorten laitokset ja ammatillinen perhehoito Rinnakkaistoiminimet Pienryhmäkoti Helmiina

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 471 000 € -16 %

Liiketoiminnan tulos

-60 000 € -59 %

Henkilöstö

20 0

Liikevoitto-%

-4 % -100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.09.2016 ja sen on julkaissut Kiviranta Kodit Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.02.2017. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Martiksentie 83 ja Kotimäentie 213, 04130 SIPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus