Duunitori suosittelee
B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme ravitsemistyöntekijän sijaista Kiuruveden kaupungin keskuskeittiölle ajalle 28.11.2016-15.3.2017. Työ on vuorotyönluonteista jaksotyötä. Työaika sijoittuu arkipäiviin ja viikonloppuihin klo 6:00-17:30 välille. Edellytämme hakijalta cateringalan perustutkintoa tai vastaavaa alan koulutusta. Koska kyseessä on vuorotteluvapaan sijaisuus, on tehtävään valitun lisäksi täytettävä vuorotteluvapaalain sijaiselle asettamat ehdot. Lain mukaan vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata henkilö, jonka ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Kiuruvesi talonrakennus Kiuruvesi ravintola-alan asiakaspalvelu Kiuruvesi muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät talonrakennus ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kiuruveden kaupunki Y-tunnus 0170843-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravitsemistyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Kiuruveden kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 74700 - Kiuruvesi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus