Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme ravitsemistyöntekijän sijaista Kiuruveden kaupungin keskuskeittiölle ajalle 28.11.2016-15.3.2017. Työ on vuorotyönluonteista jaksotyötä. Työaika sijoittuu arkipäiviin ja viikonloppuihin klo 6:00-17:30 välille. Edellytämme hakijalta cateringalan perustutkintoa tai vastaavaa alan koulutusta. Koska kyseessä on vuorotteluvapaan sijaisuus, on tehtävään valitun lisäksi täytettävä vuorotteluvapaalain sijaiselle asettamat ehdot. Lain mukaan vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata henkilö, jonka ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Kiuruvesi talonrakennus Kiuruvesi ravintola-alan asiakaspalvelu Kiuruvesi muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät talonrakennus ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kiuruveden kaupunki Y-tunnus 0170843-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravitsemistyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Kiuruveden kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee Kiuruvesi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus