Duunitori suosittelee
Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Työpaikkakuvaus

Tarjoamme eripituisia lastenhoitajan ja lastentarhanopettajan sijaisuuksia päiväkodissa.
Työ on joko kokoaikatyötä tai osa-aikatyötä, tarvittaessa myös vuorotyötä.

Päivähoidon työnhakijoilta edellytämme18 vuoden ikää sekä alalle soveltuvaa koulutusta tai alan opintoja tai aiempaa kokemusta. Toivomme sinun olevan reipas, lapsista pitävä ja toimeen tarttuva vastuuntuntoinen aikuinen. Olet valmis tutustumaan ja sopeutumaan uusiin työkohteisiin.

Web-osoite: http://kiuruvesi.fi Työnantaja: Kiuruveden kaupunki Sijainti: 74700 KIURUVESI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Lyhytaikaisia sijaisuuksia Yhteystiedot: Tuija Remes, 0407359140, tuija.remes@kiuruvesi.fi Ilmoitus jätetty: 19.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 74700 KIURUVESI

Yritystiedot

Toiminimi Kiuruveden kaupunki Y-tunnus 0170843-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut Kiuruveden kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 74700 - Kiuruvesi , osoitteessa 74700 KIURUVESI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus