Duunitori suosittelee
Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

04230 - Kerava

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

80160 - Joensuu

SAP-ratkaisukonsultteja

Cerion

Turku

Jr. järjestelmäkehittäjiä tai jo kokeneempia koodarikettuja alan johtavaan it-palvelutaloon Tampereelle

Studentwork

Tampere

Ilmoitus jätetty 19.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tarjoamme eripituisia lastenhoitajan ja lastentarhanopettajan sijaisuuksia päiväkodissa. Työ on joko kokoaikatyötä tai osa-aikatyötä, tarvittaessa myös vuorotyötä. Päivähoidon työnhakijoilta edellytämme18 vuoden ikää sekä alalle soveltuvaa koulutusta tai alan opintoja tai aiempaa kokemusta. Toivomme sinun olevan reipas, lapsista pitävä ja toimeen tarttuva vastuuntuntoinen aikuinen. Olet valmis tutustumaan ja sopeutumaan uusiin työkohteisiin....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Kiuruvesi varhaiskasvatus Kiuruvesi opettajat, lehtorit, professorit Kiuruvesi lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kiuruveden kaupunki Y-tunnus 0170843-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut Kiuruveden kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.12.2016. Työpaikka sijaitsee Kiuruvesi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus