Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Kiteen kaupungin perusturvakeskus hakee

SOSIAALIOHJAAJAA aikuissosiaalityöhön

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaaliohjaajan tehtävään on tehtävään soveltuva sosiaalialalle suuntaava sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto.

Työkokemus sekä osaaminen aikuissosiaalityöstä ja TYP työstä sekä sosiaalityön Pro Consona asiakastietojärjestelmän hallinta katsotaan eduksi tehtävässä.

Virkaan valitun on esitettävä ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.
Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa

Virka voidaan täyttää sopimuksen mukaan marras-joulukuussa.

Web-osoite: http://www.kitee.fi Työnantaja: Kiteen kaupunki Sijainti: 82500 KITEE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 14.11.2016, marras-joulukuussa Yhteystiedot: Vastaava sosiaalityöntekijä Satu Seppänen, p. 040 105 0304, s-posti satu.seppanen@kitee.fi, sosiaali- ja perhepalvelujen päällikkö/va.perusturvajohtaja Mervi Paddar p. 040 105 0550, s-posti: mervi.paddar@kitee.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/117879/fi_FI Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 82500 KITEE

Yritystiedot

Toiminimi Kiteen kaupunki Y-tunnus 0168900-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaaliohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Kiteen kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 82500 - Kitee , osoitteessa 82500 KITEE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa