Duunitori suosittelee
Software Developer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kiteen kaupungin perusturvakeskus hakee SOSIAALIOHJAAJAA aikuissosiaalityöhön Kelpoisuusvaatimuksena sosiaaliohjaajan tehtävään on tehtävään soveltuva sosiaalialalle suuntaava sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto. Työkokemus sekä osaaminen aikuissosiaalityöstä ja TYP työstä sekä sosiaalityön Pro Consona asiakastietojärjestelmän hallinta katsotaan eduksi tehtävässä. Virkaan valitun on esitettävä ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Kitee hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Kitee musiikki- ja viihdealan tehtävät Kitee sosiaalityö Kitee lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö musiikki- ja viihdealan tehtävät sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kiteen kaupunki Y-tunnus 0168900-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaaliohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Kiteen kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 82500 - Kitee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus