Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nykyisen maankäyttöpäällikön jäädessä eläkkeelle 1.11.2016 haemme joukkoomme Maankäyttöpäällikköä vastaamaan kaupungin maankäytöstä ja kaavoituksesta. Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kaavan laatijan pätevyyttä. Maankäyttöpäällikkö vastaa kaupungin kaavoituksesta suoraan kaupunginhallituksen alaisuudessa. Maapolitiikan hoitaminen, maanhankinta ja tonttien luovutus ovat osa laajaa, haastavaa tehtäväkokonaisuutta. Vakituinen virka täytetään 1.12.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tarkemmat tiedot ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kitee teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Kitee tehdas- ja tuotantotyöntekijät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Kitee .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kiteen kaupunki Y-tunnus 0168900-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Maankäyttöpäällikkö, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Kiteen kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 82500 - Kitee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus