Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

CTO, Chief Technical Officer

Tailorframe Oy

00420 - Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kiteen kaupungin sivistyskeskus hakee ETSIVÄN NUORISOTYÖNTEKIJÄN tehtävään määräajaksi 1.12.2016 - 31.12.2017 tai sopimuksen mukaan, edellyttäen vuodelle 2017 valtionrahoitusta. Etsivän nuorisotyöntekijän työsuhde kestää 31.5.2017 saakka, mikäli etsivän nuorisotyöntekijän palkkaukseen ei saada vuodelle 2017 valtionrahoitusta. Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva opistoasteen- tai korkeakoulututkinto. Lisäksi valitulta henkilöltä edellytämme nuorten parissa työskentelystä vankkaa kokemusta, oma-aloitteisuutta, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Kitee muut henkilö- ja kotipalvelut Kitee poliisiala Kitee lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö muut henkilö- ja kotipalvelut poliisiala Kitee .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kiteen kaupunki Y-tunnus 0168900-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsivä nuorisotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Kiteen kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kitee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa