Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan yritykseen koulutettavaa henkilöä, tavoitteena myyjä /verkkokaupan ylläpitäjä & somemarkkinoinnin taitaja Kyseessä Osaamisen ovi - osaajia yrityksiin koulutus. Työssäoppimisyritys : Kisakone Oy. Mikäli olet käytännönläheisen koulutuksen kautta kiinnostunut saamaan työpaikan ota yhteyttä, sähköpostitse : info@kisakone.fi Koulutuksen pituus määräytyy aiemman koulutuksen/työkokemuksen perusteella. Työ koulutuksen jälkeen sisältää monipuolisia myyjän sekä nettikaupan ylläpitoon ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Alajärvi myyjät ja kassahenkilöt Alajärvi myyntialan tehtävät Alajärvi myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Alajärvi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kisakone Oy Y-tunnus 2084924-7 Toimiala Koneiden ja laitteiden agentuuritoiminta Rinnakkaistoiminimet Kisakone Leasing

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Kisakone Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Alajärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa