Duunitori suosittelee
Sales Manager

RecRight

00101 - Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan yritykseen koulutettavaa henkilöä, tavoitteena myyjä /verkkokaupan ylläpitäjä & somemarkkinoinnin taitaja Kyseessä Osaamisen ovi - osaajia yrityksiin koulutus. Työssäoppimisyritys : Kisakone Oy. Mikäli olet käytännönläheisen koulutuksen kautta kiinnostunut saamaan työpaikan ota yhteyttä, sähköpostitse : [email protected] Koulutuksen pituus määräytyy aiemman koulutuksen/työkokemuksen perusteella. Työ koulutuksen jälkeen sisältää monipuolisia myyjän sekä nettikaupan ylläpitoon ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Alajärvi myyntialan tehtävät Alajärvi myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kisakone Oy Y-tunnus 2084924-7 Toimiala Koneiden ja laitteiden agentuuritoiminta Rinnakkaistoiminimet Kisakone Leasing

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Kisakone Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Alajärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus